Terug

Volg Vandaag Inside

'Engelse politie arresteert man op verdenking van doodslag Sala'

'Engelse politie arresteert man op verdenking van doodslag Sala'

19 juni 2019, 22:00

De Britse politie heeft een verdachte gearresteerd in de zaak van de vliegtuigcrash van de Argentijnse voetballer Emiliano Sala. Hij wordt verdacht van doodslag.

Een woordvoerder van de politie van Dorset zei dat het gaat om een 64-jarige man uit North Yorkshire. Wat zijn precieze betrokkenheid is, is nog niet gezegd.

Sala en piloot David Ibbotson zaten in het vliegtuig dat op maandag 21 januari van de radar verdween. De twee waren op weg van Frankrijk naar Engeland, nadat de voetballer van FC Nantes voor 20 miljoen euro was overgenomen door Cardiff City.

Het lichaam van Sala werd later gevonden, dat van de piloot niet.

René windt zich op over situatie Emiliano Sala

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.