Terug

Volg Vandaag Inside

Engelse pers lovend over Ten Hag: 'Hij kan de fans écht weer een prachtseizoen geven'

Engelse pers lovend over Ten Hag: 'Hij kan de fans écht weer een prachtseizoen geven'

26 mei 2023, 12:28

Diverse Engelse media zijn ronduit lovend over de prestaties van Erik ten Hag bij Manchester United. Ten Hag stelde donderdagavond in de wedstrijd tegen Chelsea (4-1) Champions League veilig voor ‘The Red Devils’ en krijgt daarom veel complimenten.

Naast het behalen van de Champions League won Ten Hag met de club uit Manchester dit seizoen de League cup en staan ze 3 juni in de finale van FA Cup tegen stadsgenoot en kampioen Manchester City

The Guardian schrijft dat het behalen van de Champions League al fantastisch is voor de ‘gevallen reus’ Manchester United en dat het alleen maar beter kan: "Met de FA Cup kan hij de fans écht weer een prachtseizoen geven." Ook The Sun is onder de indruk van de prestaties van de succestrainer: "Dat Ten Hag de Champions League weer naar Old Trafford haalt, verdient een grote pluim."

Verschillende media roemen het aankoopbeleid van Ten Hag. Manschester Evening news noemt Carlos Casemiro het ontbrekende puzzelstukje: "Casemiro is een ‘character’, precies het type dat Ten Hag zocht. Veel mensen vonden dat Manchester United vorig jaar te veel betaalde toen het bijna 80 miljoen euro uitgaf voor een middenvelder van in de dertig, maar zijn invloed is net zo waardevol als zijn prestaties. Dat liet hij tegen Chelsea weer zien."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.