Terug

Volg Vandaag Inside

Engelse media lyrisch over Cody Gakpo na optreden tegen Everton

Engelse media lyrisch over Cody Gakpo na optreden tegen Everton

14 feb 2023, 10:00

Cody Gakpo heeft maandagavond zijn eerste doelpunt gemaakt in dienst van Liverpool, in de derby tegen stadsgenoot Everton. De Engelse media zijn lyrisch over de aanvaller.

Volgens The Telegraph heeft Gakpo dit nog niet eerder laten zien bij Liverpool. "Dit was onbetwistbaar de beste wedstrijd van Cody Gakpo sinds hij in januari werd overgenomen van PSV. Als diepere centrale spits maakte hij eindelijk zijn eerste doelpunt."

The Sun denkt dat dit een aanzet tot meer kan zijn voor de voetballer. "Misschien kan hij de komende weken beginnen te bloeien, want het zal niet gemakkelijk zijn geweest om in een ploeg te komen die nog steeds een kater koestert van vorig seizoen."

Analist Jamie Carragher denkt dat er nog meer in het vat zit voor Gakpo, vertelt hij bij Sky Sports. "Hij zou ook de rol van Roberto Firmino kunnen invullen. Gakpo trok vaak naar binnen, waardoor de back eroverheen kon komen. Zijn goede controle, snelheid en indrukwekkende dribbels kunnen Liverpool gaan helpen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.