Terug

Volg Vandaag Inside

Engelse kampioensclash eindigt in bloedeloos gelijkspel

Engelse kampioensclash eindigt in bloedeloos gelijkspel

7 okt 2018, 21:35

Liverpool en Manchester City hielden elkaar in evenwicht op Anfield. Vooraf moest het een spektakelstuk gaan worden, maar de saaie wedstrijd verdiende geen winnaar.

Toch kwam Liverpool, met Van Dijk in de hoofdrol, goed weg in de slotfase doordat Mahrez een penalty huizehoog overschoot. De boomlange verdediger vloerde Sané in de 85e minuut in het strafschopgebied en schonk daarmee bijna de overwinning aan Manchester City.

Door het gelijkspel delen beide teams nu de eerste plek met Chelsea. De drie teams zijn allemaal nog ongeslagen en hebben precies hetzelfde aantal punten (20). Manchester City gaat vanwege het beste doelsaldo (+18) nu aan kop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.