Terug

Volg Vandaag Inside

'Engelse internationals uit selectie gezet na vrouwelijk bezoek'

'Engelse internationals uit selectie gezet na vrouwelijk bezoek'

7 sep 2020, 16:18

Phil Foden en Mason Greenwood zijn volgens diverse media uit de Engelse voetbalselectie gezet wegens het overtreden van de coronaregels. Ze mogen niet mee naar Denemarken voor de tweede groepswedstrijd in de Nations League.

De twee zouden afgelopen week gedurende hun verblijf in IJsland vrouwen hebben meegenomen naar hun hotelkamer. Dat is volgens de protocollen strikt verboden.

In het kader van de Nations League won Engeland zaterdag in Reykjavik met 1-0. Dinsdag wacht in Denemarken het volgende duel.

De Engelse voetbalbond heeft inmiddels laten weten een onderzoek in te stellen naar het gedrag van Foden (20) en Greenwood (18).

Eerder ging ook international Kyle Walker in de fout, maar volgens René nam de verdediger een aantal drastische maatregelen. Bekijk de beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.