Terug

Volg Vandaag Inside

Engelse clubs willen terug naar drie wissels

Engelse clubs willen terug naar drie wissels

6 aug 2020, 17:17

De clubs uit de Premier League willen met ingang van het komend seizoen per wedstrijd terug naar het toestaan van drie wissels. Volgens de BBC hebben ze dat donderdag in een stemming besloten.

Na de coronastop werd het internationaal toegestaan om per duel vijf wissels toe te passen. Dit onder meer ter voorkoming van blessures, nu de voetballers zich onvoldoende op de hervatting van het seizoen hadden kunnen voorbereiden.

Voorlopig blijft het toegestaan om van vijf wissels gebruik te maken, maar per land mogen de nationale bonden en clubs dat zelf beslissen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.