Terug

Volg Vandaag Inside

Engelse bondscoach Southgate verlengt contract

Engelse bondscoach Southgate verlengt contract

4 okt 2018, 18:25

MANCHESTER (ANP) - Gareth Southgate, de bondscoach van Engeland, heeft zijn contract verlengd. De nieuwe verbintenis loopt tot en met het WK van 2022 in Qatar. De Engelse voetbalbond FA maakte het nieuws donderdag op een persconferentie bekend.

De 48-jarige trainer werd in november van 2016 aangesteld door de FA. Tijdens het WK van 2018 eindigde Engeland als vierde. Het verloor de wedstrijd om de derde plaats met 2-0 van België. ,,Ik ben blij dat ik de kans heb het nationale elftal te leiden tijdens de komende twee grote toernooien", zei Southgate.

In het verleden werkte oud-international Southgate als trainer voor Middlesbrough.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.