Terug

Volg Vandaag Inside

Engelse baas ontslaat werknemer na het zien van juichbeelden op TV

Engelse baas ontslaat werknemer na het zien van juichbeelden op TV

10 juli 2021, 14:32

Een 37-jarige Engelse vrouw is haar baan kwijtgeraakt, nadat ze was gezien door haar baas op televisie tijdens de halve finale van het EK tussen Engeland en Denemarken.

Nina Farooqi kreeg op het laatste moment kaarten aangeboden voor de wedstrijd en meldde zich toen ziek bij haar werk. De volgende ochtend werd de supporter gebeld door haar baas, met de mededeling dat ze niet meer hoefde te komen werken, nadat hij haar live op televisie had gezien in het stadion.

'Ik heb eerlijk toegegeven waarom ik dat gedaan heb', vertelt ze aan The Daily Telegraph. 'Maar ze hadden er geen begrip voor. Ik heb wel een beetje spijt, want niemand wil ontslagen worden. Maar aan de andere kant zou ik anders spijt gehad hebben dat ik niet naar de wedstrijd gegaan was. Dus ik zou het zo opnieuw doen', aldus de Engelse fan Farooqi.

Aankomende zondag om 21:00 is de finale van het EK tussen Italië en Engeland. De wedstrijd wordt gespeeld op Wembley en staat onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers.

 

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.