Terug

Volg Vandaag Inside

Engelse arbiter Taylor leidt duel AS Roma - Ajax

Engelse arbiter Taylor leidt duel AS Roma - Ajax

13 apr 2021, 21:10

De return tussen AS Roma en Ajax donderdag in de kwartfinales van de Europa League staat onder leiding van een Engelse scheidsrechter. Anthony Taylor, in eigen land actief in de Premier League, fungeert als arbiter. Hij krijgt in Rome assistentie van vijf landgenoten.

Taylor was al eens eerder scheidsrechter tijdens een Europese wedstrijd van Ajax. Hij fungeerde als arbiter bij het gewonnen uitduel van de Amsterdammers in het seizoen 2016-2017 tegen PAOK Saloniki (1-2). Davy Klaassen scoorde twee keer in die wedstrijd.

AS Roma - Ajax begint donderdagavond om 21.00 uur in Stadio Olimpico. De ploeg van coach Erik ten Hag moet een thuisnederlaag van 1-2 goedmaken om door te gaan naar de halve finales van de Europa League. Daarin is dan Granada of Manchester United de tegenstander.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.