Terug

Volg Vandaag Inside

Engelse amateurvoetballer krijgt drie kaarten in 12 seconden

Engelse amateurvoetballer krijgt drie kaarten in 12 seconden

27 jan 2020, 19:57

Een voetballer in de Engelse non-league heeft binnen twaalf seconden drie kaarten gekregen. Alex Low van Garforth Town maakte een harde tackle op een speler van Bridlington Town om een counter te stoppen in het duel in de Northern Counties East Football League. Omdat de scheidsrechter voordeel gaf zodat Bridlington door kon gaan met de aanval, kwam Low nog een keer in actie met een slecht getimede overtreding.

Nadat de scheidsrechter had gefloten voor een vrije trap, toonde hij Low twee gele kaarten en meteen daarachteraan de rode. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.