Terug

Volg Vandaag Inside

Engels talent Madueke viert verjaardag met nieuw PSV-contract

Engels talent Madueke viert verjaardag met nieuw PSV-contract

10 mrt 2020, 18:59

Het Engelse voetbaltalent Noni Madueke heeft op zijn 18e verjaardag bij PSV een nieuw en verbeterd contract ondertekend. De offensief ingestelde speler ligt nu tot medio 2024 vast in Eindhoven. Hij had zondag in de gewonnen uitwedstrijd tegen FC Groningen (0-1) voor het eerst een basisplaats in de hoofdmacht.

Madueke koos twee seizoenen geleden voor PSV om zich verder te ontwikkelen. Via diverse jeugdteams wist hij vlot door te stromen naar de hoofdmacht. "Ik heb bij PSV al veel moois gekregen", liet Madueke weten. "Ik ben met grote sprongen vooruitgegaan en dit nieuwe contract is een prachtige volgende stap. Het zorgt voor nog meer motivatie om iedere dag het beste uit mezelf te halen. Tot nu toe is PSV een succesverhaal en ik weet zeker dat er hier nog veel mooie momenten gaan komen."

Technisch manager John de Jong was in 2018 direct betrokken bij de overstap van Madueke naar PSV. "Vanaf het begin was er de overtuiging dat Noni het traject bij ons succesvol zou doorlopen. Hij koppelt talent aan de wil om te werken en weet tegelijkertijd dat dit pas het begin is. Dit nieuwe contract heeft Noni echt zelf verdiend."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.