Terug

Volg Vandaag Inside

Engeland zonder Pickford in eerste WK-kwalificatieduels

Engeland zonder Pickford in eerste WK-kwalificatieduels

16 mrt 2021, 21:12

Het Engels voetbalelftal speelt de kwalificatiewedstrijden voor het wereldkampioenschap voetbal in maart zonder doelman Jordan Pickford. Diens club Everton heeft laten weten dat de keeper niet fit genoeg is.

De 27-jarige Pickford viel het afgelopen weekeinde geblesseerd uit in het duel met Burnley. Een scan heeft inmiddels uitgewezen dat het om een blessure aan een buikspier gaat. Hij ontbreekt daardoor zaterdag al in de wedstrijd tegen Manchester City, een kwartfinale in de FA Cup.

Engeland speelt deze maand drie duels, tegen San Marino, Albanië en Polen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.