Terug

Volg Vandaag Inside

Engeland zonder Kane tegen Oranje

Engeland zonder Kane tegen Oranje

6 juni 2019, 21:55

GUIMARAES (ANP) - Engeland begint om 20.45 uur zonder Harry Kane aan de halve finale van de Nations League tegen het Nederlands elftal. De aanvoerder, net hersteld van een enkelblessure, start op de bank in Estádio D. Afonso Henriques van Guimarães.

Kane had zaterdag wel een basisplaats tijdens de finale van de Champions League tussen zijn Tottenham Hotspur en Liverpool (0-2). De spits kon toen niet echt overtuigen. Bondscoach Gareth Southgate heeft in zijn basisformatie helemaal geen spelers van Liverpool en Tottenham Hotspur opgenomen.

De winnaar van de halve finale tussen Oranje en Engeland speelt zondagavond in de finale tegen Portugal. De verliezer komt een paar uur eerder in actie tijdens de troostfinale tegen Zwitserland

Opstelling Engeland: Pickford; Walker, Stones, Maguire en Chilwell; Rice, Barkley en Delph; Sancho, Rashford en Sterling

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.