Terug

Volg Vandaag Inside

Engeland wint ook tweede wedstrijd in WK-kwalificatie

Engeland wint ook tweede wedstrijd in WK-kwalificatie

28 mrt 2021, 21:53

De Engelse voetballers hebben ook de tweede wedstrijd in de kwalificatie richting het WK van 2022 in Qatar in winst omgezet. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate versloeg Albanië in Tirana met 2-0. Drie dagen eerder had Engeland op Wembley met 5-0 gewonnen van San Marino.

Harry Kane, die tegen San Marino rust kreeg, opende in de 38e minuut de score. De spits van Tottenham Hotspur kopte de bal stijlvol binnen uit een voorzet van linksback Luke Shaw, die voor het eerst sinds september 2018 een basisplaats had in de nationale ploeg. Mason Mount profiteerde na ruim een uur spelen van geklungel in de Albanese defensie. De oud-speler van Vitesse schoot op aangeven van aanvoerder Kane de 0-2 binnen. Engeland ontvangt woensdag Polen op Wembley.

Met AZ-aanvaller Albert Gudmundsson in de basis verloor IJsland ook bij Armenië: 2-0. De IJslanders waren de WK-kwalificatie in groep I donderdag begonnen met een kansloze nederlaag bij Duitsland (3-0). Armenië heeft nu al 6 punten, na de eerdere zege bij Liechtenstein (0-1).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.