Terug

Volg Vandaag Inside

Engeland: Sancho en Abraham terug, Chilwell onzeker

Engeland: Sancho en Abraham terug, Chilwell onzeker

10 okt 2020, 21:30

De internationals Jadon Sancho (Borussia Dortmund) en Tammy Abraham (Chelsea) zijn weer van de partij in de Engelse selectie voor de thuiswedstrijd zondag tegen België in de Nations League. Het duo moest de oefeninterland tegen Wales, afgelopen donderdag in Londen (3-0), overslaan omdat ze het coronaprotocol hadden geschonden. Ze waren een week geleden aanwezig bij een verrassingsfeestje voor de 23e verjaardag van Abraham. Zaterdag mocht het duo weer meetrainen met de nationale ploeg.

Ook Ben Chilwell (Chelsea) was bij het groepsfeestje aanwezig. Hij miste het duel met Wales eveneens uit voorzorg. Chilwell voelde zich zaterdag echter niet lekker en bleef binnen. Hij onderging een coronatest en hoort zondag de uitslag. "Daarna nemen we een beslissing hoe we verder met hem gaan", liet bondscoach Gareth Southgate weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.