Terug

Volg Vandaag Inside

Engeland ruim langs Ieren in oefenduel

Engeland ruim langs Ieren in oefenduel

13 nov 2020, 00:14

Engeland heeft de oefenwedstrijd tegen Ierland ruim gewonnen. Op Wembley werd het 3-0 door treffers van Harry Maguire, Jadon Sancho en Dominic Calvert-Lewin.

Maguire zette de ploeg van bondscoach Gareth Southgate in de 18e minuut met een kopbal op voorsprong. Nog voor rust bracht Sancho de marge op twee goals, door binnen te schieten op een voorzet van Jack Graelish. In de tweede helft benutte Calvert-Lewin een strafschop na een overtreding van Cyrus Christie op Bukayo Saka.

Engeland speelt zondag in de Nations League tegen België en treft drie dagen later IJsland in eigen huis. De Engelse bond kreeg van de regering toestemming om het duel tegen IJsland op Wembley te spelen.

IJsland speelt zondag uit tegen Denemarken en momenteel geldt er in Engeland vanwege de coronapandemie een inreisbeperking voor reizigers uit Denemarken of die kort daarvoor in Denemarken zijn geweest. De regering heeft een uitzondering gemaakt voor een kleine afvaardiging uit IJsland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.