Terug

Volg Vandaag Inside

Engeland boekt fortuinlijke zege in IJsland

Engeland boekt fortuinlijke zege in IJsland

5 sep 2020, 22:11

Engeland heeft tijdens de eerste speelronde van de Nations League een benauwde en fortuinlijke zege geboekt op IJsland. In Reykjavik werd het 1-0 voor de Engelsen dankzij een benutte penalty van Raheem Sterling in blessuretijd. In de derde minuut van de extra tijd liet IJsland een strafschop onbenut.

Er viel lange tijd weinig te genieten in de IJslandse hoofdstad, tot in de laatste 5 minuten plots twee penalty's gegeven werden. Engeland kreeg een strafschop voor een handsbal van Sverrir Ingason, die daardoor met zijn tweede gele kaart werd weggestuurd.

Nog geen minuut later later wees de arbiter opnieuw naar de penaltystip, ditmaal omdat hij een overtreding had gezien van de Engelse verdediger Joe Gomez. Birkir Bjarnason wist IJsland echter geen punt te bezorgen, want hij schoot de bal over het doel.

Engeland, vorig jaar halvefinalist in de eerste editie van de Nations League, speelde de laatste 20 minuten met tien man. Verdediger Kyle Walker kreeg in de 71e minuut zijn tweede gele kaart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.