Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO - 'Enfant terrible' van Antwerp viert doelpunt op lege tribune

VIDEO - 'Enfant terrible' van Antwerp viert doelpunt op lege tribune

7 feb 2021, 17:35

Didier Lamkel Zé blijft de gemoederen bezig houden in de Belgische voetbalcompetitie. De aanvaller van Antwerp opende in de slotfase van de derby tegen Beerschot de score en vierde zijn doelpunt door in zijn eentje op de lege tribune achter het doel te gaan zitten. Tot ongenoegen van zijn trainer Franck Vercauteren en enkele teamgenoten, die gebaarden dat hij snel weer het veld op moest komen.

De Kameroener moest zijn opvallende actie bekopen met een gele kaart. Hij was bijna uitgegleden op de gladde trappen toen hij de tribune op rende.

Lamkel Zé (24) geldt als het 'enfant terrible' bij Antwerp. De Kameroener wilde onlangs eigenlijk vertrekken, omdat hij uit de gratie was geraakt en wekenlang niet aan spelen toekwam. Hij provoceerde de fans van Antwerp door in een shirt van Anderlecht bij het stadion aan te komen. Met de komst van trainer Vercauteren, begin januari, veranderde de situatie voor de Kameroener die terugkeerde in het elftal en ook weer ging scoren.

Vorige week tegen Waasland-Beveren (3-2) maakte hij twee goals en tegen Beerschot opende Lamkel Zé in de 84e minuut de score. In de blessuretijd, bij een voorsprong van 2-1, haalde Vercauteren zijn aanvaller naar de kant.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.