Terug

Volg Vandaag Inside

'Enfant terrible Balotelli kan opmerkelijke transfer maken naar Serie C'

'Enfant terrible Balotelli kan opmerkelijke transfer maken naar Serie C'

18 juli 2020, 21:13

De carrière van Mario Balotelli zit nu toch echt op doodspoor. Het ooit zo grote Italiaanse talent die nog altijd 'slechts' 29 jaar is, heeft het ook bij zijn club Brescia helemaal verknalt. De club uit de geboortestad van Balotelli vecht voor lijfsbehoud in de Serie A, maar heeft in die strijd de spits niet meer nodig. Het 'enfant terrible' heeft zich maar weer eens onmogelijk gemaakt en zit sinds de terugkeer van de Serie A niet eens meer bij de selectie. Toch lijkt er weer een nieuw avontuur op de loer te liggen voor de Italiaan. Sky Italia meldt namelijk dat de spits in onderhandeling is met Como, een club die uitkomt in de Serie C!

Het derde niveau in Italië dus. Dit zou voor de oud-speler van onder andere Internazionale, Manchester City en Liverpool een zeer opmerkelijke transfer zijn. Toch lijkt er een serieuze kans te zijn dat Balotelli op het derde niveau gaat spelen. De club is namelijk in handen van ambiteuze Indonesische eigenaars die aan de eisen van 'Super Mario' willen voldoen. Ook het Argentijnse Boca Juniors zou geïnteresseerd zijn in de verdiensten van de spits. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.