Terug

Volg Vandaag Inside

Empoli legt lot in handen trainer Iachini

Empoli legt lot in handen trainer Iachini

6 nov 2018, 12:55

EMPOLI (ANP) - Een dag na het ontslag van Aurelio Andreazzoli heeft Empoli weer een nieuwe trainer gevonden. De Italiaanse club presenteerde dinsdag Giuseppe Iachini als opvolger. ,,We hebben de technische leiding over het eerste elftal toevertrouwd aan Iachini'', meldde Empoli op Twitter.

De club uit de regio Toscane staat met zes punten uit elf wedstrijden onder de degradatiestreep in de Serie A. Empoli promoveerde afgelopen seizoen onder Andreazzoli als kampioen van de Serie B naar het hoogste niveau. Daar won de club pas één keer, de openingswedstrijd van het seizoen tegen Cagliari. Na de kansloze nederlaag tegen Napoli (5-1) besloot de clubleiding in te grijpen en de 65-jarige trainer te ontslaan.

Iachini (54) heeft al een flinke hoeveelheid clubs onder zijn hoede gehad, waaronder Sampdoria, Palermo, Udinese en afgelopen seizoen Sassuolo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.