Terug

Volg Vandaag Inside

Emotionele Koopmeiners bevestigt transfer naar Italië: 'Het is rond'

Emotionele Koopmeiners bevestigt transfer naar Italië: 'Het is rond'

29 aug 2021, 19:01

Teun Koopmeiners tekent voor vijf jaar bij de Italiaanse club Atalanta. Dat maakte de aanvoerder van AZ bekend na de zege in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen (1-3). 'Het heeft even geduurd, maar het is rond;, zei Koopmeiners, wiens transfer al enige tijd in de lucht ging, voor de camera van ESPN. 'Ik heb geprobeerd altijd open te blijven, maar je kan niet alles op tafel gooien.'

In zijn laatste wedstrijd voor AZ deed Koopmeiners negentig minuten mee. 'Het was bijzonder, want ik heb dertien jaar bij deze club gespeeld. Dat ik nu deze stap kan maken, is mooi. Het is in de rust rond gekomen', zei Koopmeiners, waarna hij zijn emoties niet de baas was.

Emotioneel vertelde Koopmeiners dat hij in principe als middenvelder is gehaald. "Maar het is een meerwaarde dat ik ook achterin kan spelen."

De 23-jarige Koopmeiners kwam al in 2009 binnen bij de jeugdopleiding van AZ. Hij speelde 116 duels in het eerste elftal en was daarin 36 keer trefzeker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.