Terug

Volg Vandaag Inside

Emotionele Beckham staat 13 uur in de rij om afscheid te nemen van Queen Elizabeth

Emotionele Beckham staat 13 uur in de rij om afscheid te nemen van Queen Elizabeth

16 sep 2022, 17:57

David Beckham raakte vrijdagmiddag geëmotioneerd toen hij voor de kist van koningin Elizabeth in Westminster Hall stond. De voormalig voetballer had dertien uur in de rij gestaan om de Britse koningin een laatste keer te groeten.

Op een video van Sky News is te zien hoe Beckham, gehuld in zwart pak met das, na dertien uur eindelijk de Westminster Hall binnenloopt. Hij maakt, duidelijk geëmotioneerd, een buiging voor de kist en verlaat daarna de Westminster Hall weer.

"De koningin heeft ons met liefde en zorg door haar tijd geleid", zei de 47-jarige tegen Britse media toen hij in de rij stond. "Ik denk dat dit voor iedereen over de hele wereld een moeilijke tijd is." In de rij heeft hij uitgebreid gesproken met andere mensen die de koningin de laatste eer wilde bewijzen. "Het is heel bijzonder om hun verhalen te horen", zei hij daarover.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.