Terug

Volg Vandaag Inside

Emmen-speler Pena overvallen op straat: 'Ze richtten een pistool op me'

Emmen-speler Pena overvallen op straat: 'Ze richtten een pistool op me'

25 juli 2021, 12:07

Sergio Pena is in Peru slachtoffer geworden van een brute straatoverval. De middenvelder van FC Emmen werd onder schot gehouden door de overvallers, waarna ze met de buit ervandoor gingen.

Pena was op dat moment samen met zijn neef. 'Godzijdank gaat het goed met ons. Helaas gebeuren deze dingen nog steeds in ons land', laat Pena weten via Instagram. De overval vond in de avond plaats op een plein in Lima, de hoofdstad van Peru. 'Ik ben zojuist overvallen door twee dieven die een pistool op mijn hoofd richtten, en ketting, horloge en drie mobiele telefoons hebben meegenomen', schrijft de speler van FC Emmen. ‘Geen camera in het gebied werkt. Ongelooflijk.'

Op dit moment zit Pena nog in Peru. De smaakmaker van FC Emmen wordt binnenkort weer verwacht op de training, maar het is nog maar de vraag of Pena wel bij Emmen blijft. Na de degradatie uit de Eredivisie is de kans groot dat hij vertrekt. Onder meer Granada en Celta de Vigo hebben interesse in de 25-jarige middenvelder.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.