Terug

Volg Vandaag Inside

Emmen schakelt Groningen uit in beker

Emmen schakelt Groningen uit in beker

16 dec 2020, 00:16

FC Emmen heeft in de tweede ronde van het toernooi om de KNVB-beker FC Groningen uitgeschakeld. De formatie van coach Dick Lukkien was met 2-1 te sterk.

Na bijna een half uur kwam Groningen op voorsprong. De Zweed Ramon Lundqvist scoorde in de rebound, nadat doelman Dennis Telgenkamp eerst nog een inzet van de Noor Jørgen Strand Larsen had weten te keren.

Amper twee minuten eerder was de thuisclub bijna op voorsprong gekomen. Een inzet van Ricardo van Rhijn ging net voorlangs.

Na de hervatting zette Emmen aan voor een offensief en dat leidde na ongeveer een kwartier tot de gelijkmaker. Glenn Bijl kon vrij aannemen én afmaken, na een pass van Keziah Veendorp. Anco Jansen zette de thuisclub vervolgens op voorsprong. De invaller kon simpel scoren, nadat doelman Sergio Padt door in de weg lopen van Marko Kolar verkeerd had uitverdedigd.

Emmen won dit seizoen nog niet in de Eredivisie, FC Groningen staat vijfde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.