Terug

Volg Vandaag Inside

Emmen licht optie in contract Ajax-doelwit Scherpen

Emmen licht optie in contract Ajax-doelwit Scherpen

1 apr 2019, 17:50

FC Emmen heeft de zogeheten optie in het contract van Kjell Scherpen gelicht. De talentvolle doelman heeft daardoor een verbintenis die doorloopt tot de zomer van 2020 bij de Drentse eredivisieclub.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars liet zondag weten dat Ajax in Scherpen een doelman voor de toekomst ziet. ,,Hij kan stappen maken. We willen graag met hem aan de slag", zei hij. Ajax zal de keeper van FC Emmen wel moeten kopen. Een woordvoerder van de Drentse club kon niet zeggen of er al onderhandelingen worden gevoerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.