Terug

Volg Vandaag Inside

Emiraten met moeite door in Azië Cup

Emiraten met moeite door in Azië Cup

14 jan 2019, 21:01

AL AIN (ANP) - De Verenigde Arabische Emiraten hebben zich met enige moeite geplaatst voor het vervolg van het toernooi om de Azië Cup. Het gastland kwam in groep A niet verder dan een gelijkspel tegen Thailand, 1-1. Dat was echter net genoeg om als nummer één in de groep te eindigen.

De Emiraten hebben na drie duels een punt meer dan Thailand en Bahrein. Die landen mogen ook verder, omdat nu al duidelijk is dat de nummer drie uit groep A tot de vier beste nummers drie van alle poules behoort.

Bahrein sloot af met een zege op India (1-0), die pas in blessuretijd tot stand kwam. Jamal Rashed groeide uit tot de held. Hij benutte op de valreep een strafschop.

Ali Ahmed Mabkhout zette de Verenigde Arabische Emiraten al na zeven minuten op voorsprong. Nog voor rust maakte Thitiphan Puangjan namens Thailand de 1-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.