Terug

Volg Vandaag Inside

Emery denkt nog niet aan record met Arsenal

Emery denkt nog niet aan record met Arsenal

26 okt 2018, 09:21

LISSABON (ANP) - Arsenal is dit seizoen bezig met een indrukwekkende zegereeks. De ploeg van de nieuwe coach Unai Emery boekte donderdagavond in de Europa League bij Sporting Portugal de elfde overwinning op rij (0-1) in alle competities. Daarmee zijn de 'Gunners' nog drie winstpartijen verwijderd van evenaring van het clubrecord. Emery wil daar echter nu nog niet aan denken.

,,Drie wedstrijden, dat zijn er best nog wel veel om te winnen'', zei de opvolger van Arsène Wenger na afloop in Lissabon. ,,We kunnen ons beter richten op de eerstvolgende wedstrijd, zondag uit tegen Crystal Palace.''

Na de Londense derby speelt Arsenal tegen Blackpool (League Cup) en Liverpool. De ploeg van Emery begon dit seizoen opvallend genoeg aan de Engelse competitie met nederlagen tegen Manchester City en Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.