Terug

Volg Vandaag Inside

Emerson woest na transfer: 'Barça was mijn droom, het doet pijn'

Emerson woest na transfer: 'Barça was mijn droom, het doet pijn'

3 sep 2021, 16:37

Emerson Royal is woest op FC Barcelona. De rechtsback werd in 2019 overgenomen door Real Betis en Barça, waarna hij op twee augustus werd gepresenteerd in Camp Nou. Vlak voor de transferdeadline werd hij onverwachts gekocht door Tottenham Hotspur.

'Spelen voor Barcelona was mijn droom, al sinds ik klein was', reageert Emerson op de bizarre transfer in gesprek met Marca. 'Ik dacht ook lange tijd dat de club me wilde houden. Afgelopen zondag begon ik tegen Getafe (29 augustus, red.) nog in de basis, de volgende dag ging ik naar de training. Er kwamen geruchten over Tottenham, dat Barça een akkoord had. Ik snapte er niets van, want ik wist van niets.'

Na zijn training werd de Braziliaan gebeld dat hij naar het kantoor moest komen voor een gesprek. 'Daar ontmoette ik de clubleiding. Ze vertelden me dat de financiële situatie niet goed was en dat het beter was om mij te verkopen. Ik herhaalde toen dat ik wilde blijven. Maar toen had ik door dat ze me vertelden dat ik weg moest. De enige twee antwoorden die ik kon geven waren 'ja' en 'ja', waarna ze me wegstuurden.'

Emerson voelt zich niet gebruikt, maar had het graag anders willen zien. 'Het had anders kunnen gaan, er waren betere manieren om dit op te lossen. Inmiddels weet ik dat ze al wisten dat ze me gingen verkopen toen ze me kochten. Mijn familie was stomverbaasd. We waren pas veertig dagen in Barcelona, hadden nog niet eens al onze spullen gepakt', aldus Emerson.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.