Terug

Volg Vandaag Inside

Emanuelson langer bij FC Utrecht

Emanuelson langer bij FC Utrecht

22 aug 2018, 16:46

UTRECHT (ANP) - Urby Emanuelson heeft bijgetekend bij FC Utrecht. Het aflopende contract van de 32-jarige middenvelder isopengebroken en verlengd tot medio 2020.

Emanuelson werd ruim een jaar geleden vastgelegd door FC Utrecht. Hij speelde eerder voor Sheffield Wednesday, Hellas Verona, Atalanta Bergamo, AS Roma, Fulham en AC Milan. In Nederland kwam de zeventienvoudig international voor Ajax uit. Hij speelde tot dusver veertig officiële wedstrijden voor FC Utrecht.

,,Met zijn ervaring speelt Urby een belangrijke rol in de selectie'', liet directeur voetbalzaken Jordy Zuidam weten. ,,Urby is een speler, die met zijn voetballend vermogen extra kwaliteit aan de selectie toevoegt. Dat wij al in dit stadium van deze jaargang zijn contract hebben verlengd, schept duidelijkheid en rust voor zowel de speler als de club en dat is bijzonder prettig.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.