Terug

Volg Vandaag Inside

Elon Musk grapt: 'Ik ga Manchester United kopen!'

Elon Musk grapt: 'Ik ga Manchester United kopen!'

17 aug 2022, 08:29

Tesla's topman Elon Musk zei dinsdag op Twitter dat hij de Engelse voetbalclub Manchester United gaat kopen. "Geen dank", zei hij erbij. De tweet kwam na een andere tweet van Musk waarin hij zei zowel linkse Republikeinen als rechtse Democraten te steunen. Een paar uur later tweette Musk dat het om een "langlopende grap" ging en dat hij niet van plan was een sportteam te kopen.

Musk plaatst vaker grappig bedoelde tweets die niet waar blijken te zijn. Maar eerder dit jaar bood de miljardair wel aan Twitter op te kopen. Dat leidde tot een koopovereenkomst die nu voor de rechter ligt, omdat Musk zich terug wil trekken uit de transactie.

Manchester United is een van de rijkste en meest succesvolle voetbalclubs ter wereld. De Amerikaanse familie Glazer is sinds 2005 eigenaar van de club en bezit ook de American Football-club Tampa Bay Buccaneers uit Florida. Fans van Manchester United hebben zich tegen de familie gekeerd, omdat de club de laatste tijd slecht presteert.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.