Terug

Volg Vandaag Inside

Ellie Lust roept op tot etherdiscipline tijdens videovergaderingen

Ellie Lust roept op tot etherdiscipline tijdens videovergaderingen

29 mrt 2020, 17:50

Ellie Lust heeft in een interview met AT5 opgeroepen tot meer etherdiscipline tijdens de Coronacrisis. Vooral tijdens videovergaderingen kan er volgens haar gedisciplineerder gewerkt worden: 'Zorg ervoor dat er niet opeens een poes op je laptop springt.'

'Zorg er alsjeblieft voor dat er geen geluiden op de achtergrond zijn zoals rammelende koffiezetapparaten, blaffende honden of huilende baby's. Zorg ervoor dat als je in beeld bent, er niet opeens een poes op je laptop springt. Regel een goede internetverbinding. En als je hebt afgesproken dat je om 9 uur begint, zorg dan ook dat je er dan allemaal bent', aldus Ellie.

De verslaggever van AT5 benadrukt vervolgens dat het interview vooral grappig bedoeld is, waarop Ellie zegt: 'Het is ook goed om te blijven lachen met elkaar, maar het is natuurlijk wel een situatie waar we met z'n allen in verzeild zijn geraakt: iedereen die noodgedwongen thuis moet werken, als je al kunt werken op dit moment. Ik wens iedereen ook heel veel kracht en sterkte toe.'

Johan stoort zich aan Ellie Lust: 'Ellie is gek op Ellie'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.