Terug

Volg Vandaag Inside

Ellie Lust over kritiek op Coronalied: 'Neem nog een augurk'

Ellie Lust over kritiek op Coronalied: 'Neem nog een augurk'

31 mrt 2020, 09:25

Ellie Lust vindt het "ontzettend jammer" dat de actie #zingcoronadewerelduit en het bijbehorende nummer Zon de afgelopen dagen veel kritiek kreeg. "Laten we allemaal positief zijn. Dat negatieve op voorhand al", zegt de oud-politievrouw, een van de honderd BN'ers die meezingt op het lied, maandag in Jinek.

De BN'ers die meewerkten aan het nummer, dat maandagavond is uitgekomen, werden er onder meer van beticht dat ze een slaatje wilden slaan uit de coronacrisis. "Iedereen heeft belangeloos meegedaan aan de actie. Als je zo reageert, dat past helemaal niet bij de positieve intenties", zegt Ellie. "Neem nog een augurk en slaap lekker verder."

Beluister hier het Coronalied:

Bekijk hier de reactie van de mannen op het Coronalied:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.