Terug

Volg Vandaag Inside

Ellie Lust gaat niet meer op patrouille

Ellie Lust gaat niet meer op patrouille

10 nov 2020, 14:50

Ellie Lust heeft bekendgemaakt dat er een einde komt aan haar programma Ellie op patrouille. De oud-politieagente en presentatrice schrijft op Instagram dat er geen vierde seizoen komt.

Lust deelde op Instagram een foto met haar camera- en geluidsman met de tekst: 'Veel gezien en meegemaakt met deze twee. Zeer veel gelachen ook. Corona is stom.' Fans vroegen daarop aan Ellie of er nog een nieuw seizoen van Ellie op patrouille komt. Ellie moet haar fans teleurstellen, want ze gaan ermee stoppen.

Johan sprak eerder in Veronica Inside zijn verbazing uit over Ellie op patrouille, nadat Ellie in een aflevering aanwezig was bij een voetbalwedstrijd en suggereerde dat de sfeer grimmig was terwijl er gefeest werd. 'Hoe kun je nou zo'n programma met Ellie Lust maken?!'

Bekijk hieronder het fragment

Mogelijk denkt Ellie na over een nieuw programma. In een andere reactie schrijft Ellie namelijk dat ze het na drie seizoenen tijd vindt voor 'iets nieuws'.

Wordt dus vervolgd…

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.