Terug

Volg Vandaag Inside

Ellie Lust bezoekt voetbalwedstrijd, vreest voor rellen na feest op tribune

Ellie Lust bezoekt voetbalwedstrijd, vreest voor rellen na feest op tribune

11 mrt 2020, 15:02

In 'Ellie op patrouille' loopt Ellie Lust mee met verschillende politieteams van over de hele wereld. Wanneer Ellie aanwezig is bij een voetbalwedstrijd tussen Benfica en Braga, waar de bezoekers op voorsprong komen, vreest ze al snel voor het ergste.

Braga schiet de 0-1 binnen en het uitvak viert feest. Ellie raakt niet in hosanna-stemming en voorziet problemen! De sfeer op de tribune zou namelijk een stuk 'grimmiger' zijn geworden.

'Vanaf de Benfica-kant worden deze supporters al uitgedaagd om elkaar straks te ontmoeten. En dat is niet om een biertje te drinken. Nu is het rust, dus we gaan naar buiten om te kijken of we dit een beetje in toom kunnen houden.'

Maak je geen zorgen, Ellie! 😂

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.