Terug

Volg Vandaag Inside

Elia wint van Babel en Lens

Elia wint van Babel en Lens

3 nov 2018, 20:49

ISTANBUL (ANP) - Eljero Elia heeft in de Turkse competitie met Basaksehir de topper tegen Besiktas gewonnen. Dankzij een doelpunt van de Moldavische verdediger Alexandru Epureanu in de negentiende minuut pakte de thuisclub de winst: 1-0. Elia deed een uur mee bij Basaksehir, Jeremain Lens en Ryan Babel stonden in de basis bij Besiktas. Lens werd in de 65e minuut met geel op zak gewisseld.

Elia gaat met zijn ploeg aan kop van de Süper Lig, met 24 punten uit elf wedstrijden. Titelverdediger Galatasaray volgt op vier punten. De club van Ryan Donk speelde vrijdag in de beladen stadsderby tegen Fenerbahçe met 2-2 gelijk. Fenerbahçe, dat na het ontslag van Phillip Cocu voorlopig wordt getraind door Erwin Koeman, staat met tien punten maar net boven de degradatiestreep. Besiktas is de nummer vijf van de ranglijst, op zes punten van Basaksehir.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.