Terug

Volg Vandaag Inside

Elia keert terug bij ADO Den Haag

Elia keert terug bij ADO Den Haag

18 nov 2021, 13:19

Het hing al even in de lucht maar nu is het zover. Eljero Elia keert terug bij ADO Den Haag. De 34-jarige aanvaller heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend, meldt Omroep West

Elia, na veertien jaar terug op het oude nest, zit hoogstwaarschijnlijk vrijdag al bij de selectie van de Haagse club, wanneer ADO het opneemt tegen Telstar. De afgelopen week speelde hij al een oefenwedstrijd met het beloftenelftal van ADO.

Elia brak tussen 2004 en 2007 door in het geel-groen van ADO. De linksbuiten speelde daarna voor FC Twente, Hamburger SV, Juventus, Werder Bremen, Southampton, Feyenoord en Basaksehir. Met Feyenoord werd Elia in 2017 kampioen van de Eredivisie. Afgelopen seizoen speelde de Hagenaar twintig competitiewedstrijden voor FC Utrecht. Elia, wiens laatste interland dateert van ruim drie jaar geleden, deed als invaller mee aan de verloren WK-finale in 2010 tegen Spanje (0-1).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.