Terug

Volg Vandaag Inside

Elia keert niet terug bij Feyenoord

Elia keert niet terug bij Feyenoord

21 juli 2019, 15:29

Eljero Elia plaatste zaterdag een mysterieus bericht op Instagram, waarbij het gerucht ontstond dat de 32-jarige aanvaller zou terugkeren bij Feyenoord. Maar dat gerucht is zondag ontkracht door technisch directeur Sjaak Troost op de Open Dag van Feyenoord.

In een gesprek met FOX Sports onthult Troost dat het management van Elia wel contact zocht met de vraag: 'Is het bespreekbaar?' 'Hoewel we een ongelooflijk mooie tijd hebben gehad samen, zijn we op die positie vanuit de jeugd voldoende bezet', liet Troost weten.

'We hebben hem op een vriendelijke manier laten weten dat het niet haalbaar is. Met daarbij wel de opmerking dat hij hopelijk zijn hart voor Feyenoord niet verliest,' aldus Troost. Elia staat tot medio 2020 onder contract bij de Turkse club Instanbul Basaksehir.

Samenvatting Feyenoord - Panathinaikos

Samenvatting Feyenoord - Panathinaikos
3:17
Samenvatting Feyenoord - Panathinaikos

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.