Terug

Volg Vandaag Inside

Elia is boos: 'Ik snap niet dat mensen zo ziek kunnen zijn om zoiets te verzinnen'

Elia is boos: 'Ik snap niet dat mensen zo ziek kunnen zijn om zoiets te verzinnen'

5 sep 2020, 00:20

Eljero Elia is boos op Jeroen Elsoff. De voetbalcommentator vertelde in de voetbalpodcast van de NOS gehoord te hebben dat Elia een flinke tekenbonus heeft gekregen voor zijn contract bij FC Utrecht. De aanvaller laat nu zwaar geïrriteerd aan de Eredivisie weten dat die geruchten absoluut niet waar zijn.

'Mensen noemen mij een geldwolf, maar als ik een geldwolf was dan was ik nooit naar Nederland gekomen', begint de oud-international zijn betoog. 'En dan komt een of anderen… ik weet niet eens wie over mij ging praten, vertellen dat ik een tekenbonus heb gekregen. Ik kan je nu op mijn blote hand zeggen; ik heb geen tekengeld gekregen', laat een zichtbaar geïrriteerde Elia weten.

Het zit de aanvaller blijkbaar hoog, want Elia gaat nog even door. 'Ik snap niet dat mensen zo ziek kunnen zijn om zulke dingen te verzinnen. Waarom moet je er überhaupt over beginnen dat ik tekengeld heb gehad? Om de mensen die mij graag naar FC Twente of ADO Den Haag hadden zien gaan, de indruk te geven dat ik het alleen voor het geld heb gedaan?' Bekijk hieronder het interview met de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.