Terug

Volg Vandaag Inside

Elia: 'Ik had Feyenoord nog een of twee jaar goed kunnen helpen'

Elia: 'Ik had Feyenoord nog een of twee jaar goed kunnen helpen'

5 juli 2020, 23:30

Eljero Elia heeft zich in Voetbal International uitgelaten over zijn toekomst. Basaksehir zou hem graag willen behouden, maar er is ook interesse vanuit het buitenland én vanuit Nederland.

Zo doet bijvoorbeeld FC Twente een poging om de rappe buitenspeler naar Enschede te halen. Elia zou wel terug naar Nederland willen keren, maar vooral naar Feyenoord: 'Ik heb het herhaaldelijk aangegeven, maar Feyenoord is natuurlijk niets verplicht. Ik weet alleen zeker dat ik ze nog een of twee jaar goed had kunnen helpen.'

'Ik ga de komende tijd echt alles eens goed op een rijtje zetten, maar pas na de competitie en de Europa League. Ik voel me nog ontzettend fit en zie en merk dat ik op het hoogste niveau nog van waarde kan zijn. Tegelijk heb ik vier kinderen in de leeftijden dat ze naar school moeten. Wat dat betreft is het misschien beter dat ik naar huis kom, of in ieder geval díchter naar huis.'

Mocht Elia terugkeren naar FC Twente, dan krijgt hij onder andere te maken met algemeen directeur Paul Van der Kraan. De mannen van Veronica Inside waren niet erg onder de indruk van de woorden van Van der Kraan over de nieuwe technisch directeur van FC Twente: ‘Is dit de TV Kantine?’ Bekijk het in de beelden hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.