Terug

Volg Vandaag Inside

Elia dolt met ESPN-verslaggever: 'Shirtje weggeven? Nee, ik moet zelf betalen!'

Elia dolt met ESPN-verslaggever: 'Shirtje weggeven? Nee, ik moet zelf betalen!'

14 dec 2021, 21:10

ADO Den Haag wist dinsdagavond in het KNVB bekertoernooi ternauwernood te ontsnappen aan een blamage tegen de amateurs van VV Gemert, de nummer drie uit de Derde Divisie Zondag. De formatie van Ruud Brood kwam twee keer op achterstand, maar trok uiteindelijk aan het langste eind: 4-2. Gemert-speler Willem den Dekker hoopte na afloop van de bekerwedstrijd op het shirtje van ADO-speler Eljero Elia. Voor de camera's van ESPN vroeg Christian Willaert of dat gelukt was en werd vervolgens in de maling genomen door de oud-international van Oranje. Bekijk het fragment hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.