Terug

Volg Vandaag Inside

EL-loting: Willem II weer thuis, PSV opnieuw uit

EL-loting: Willem II weer thuis, PSV opnieuw uit

18 sep 2020, 17:02

Willem II speelt opnieuw een thuiswedstrijd als het de play-offs van de Europa League haalt. De ploeg van trainer Adrie Koster neemt het in dat geval op donderdag 1 oktober in Tilburg op tegen Galatasaray, de Turkse club van onder anderen Ryan Babel en Ryan Donk, of Hajduk Split uit Kroatië. PSV kreeg bij de loting opnieuw een uitwedstrijd toebedeeld.

Willem II bereikte deze week de derde voorronde van de Europa League door in Luxemburg met 5-0 te winnen van Progrès Niederkorn. De Tilburgers spelen nu komende donderdag thuis tegen Rangers FC uit Schotland.

PSV neemt het dan in Slovenië op tegen NS Mura. Toeschouwers zijn daar niet welkom, zoals bij alle wedstrijden in de voorrondes van de Europa League het geval is. Supporters van de Eindhovense club kunnen die wedstrijd op grote schermen in het Philips-stadion bekijken. Als PSV wint van Mura, speelt het op 1 oktober in Noorwegen of Turkije tegen respectievelijk Rosenborg BK of Alanyaspor. De loting voor het hoofdtoernooi is een dag later.

Feyenoord, dat in het voortijdig afgebroken seizoen van de eredivisie als derde eindigde, heeft zich rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. AZ stroomt als afvaller in de voorrondes van de Champions League ook in in de Europa League. Ajax doet als nummer 1 van Nederland mee aan het hoofdtoernooi van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.