Terug

Volg Vandaag Inside

El Khayati zet zichzelf nog beter in de markt

El Khayati zet zichzelf nog beter in de markt

23 dec 2018, 18:22

DEN HAAG (ANP) - Vlak voordat de winterse transfermarkt open gaat, heeft Abdenasser El Khayati nog maar eens reclame voor zichzelf gemaakt door in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (2-2) twee doelpunten te maken. ,,Wel lekker om net voor de winterstop nog twee goals erbij te hebben'', zei de blikvanger van ADO Den Haag, die scoorde uit een vrije trap en een strafschop. ,,Jammer dat we niet drie punten hebben gepakt, want er zat na die rode kaart wel meer in. Maar een punt tegen Feyenoord is ook altijd goed.''

El Khayati maakte in de eerste seizoenshelft twaalf doelpunten en leverde ook nog eens vijf assists. Op de topscorerslijst van de eredivisie moet de geboren Rotterdammer alleen PSV-spits Luuk de Jong (veertien treffers) voor zich dulden. De 29-jarige middenvelder, die eerder jarenlang in Engeland speelde, wil graag hogerop en staat open voor een nieuw avontuur. ,,Ik wil vooral lekker voetballen. Ik heb ambities en als er straks een mooie club komt, dan is dat oké. Zo niet, dan blijf ik lekker hier'', aldus El Khayati bij FOX Sports.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.