Terug

Volg Vandaag Inside

El Khayati keert terug in de Eredivisie

El Khayati keert terug in de Eredivisie

11 mrt 2022, 09:44

Willem II heeft Nasser El Khayati tot het einde van het seizoen vastgelegd. De 33-jarige Rotterdammer zat zonder club sinds zijn vertrek afgelopen zomer bij ADO Den Haag, waarmee hij degradeerde uit de Eredivisie. Willem II hoopt dat El Khayati kan helpen in de strijd tegen degradatie.

De Tilburgse club neemt in de Eredivisie de vijftiende plaats in, net boven de degradatiezone. De clubleiding besloot begin deze week om hoofdtrainer Fred Grim te ontslaan. Technisch directeur Joris Mathijsen werd op non-actief gezet. Willem II speelt zondag in Limburg tegen Fortuna Sittard, dat met 3 punten minder op de zeventiende plek staat.

Willem II was op zoek naar aanvallende versterking omdat winteraanwinst Thijs Oosting onlangs een zware knieblessure opliep.

El Khayati traint vrijdag voor het eerst mee in Tilburg. De aanvallende middenvelder was vooral succesvol in zijn eerste periode bij ADO Den Haag, tussen januari 2017 en augustus 2019. El Khayati verhuisde daarna naar Qatar. Eerder speelde hij in Engeland voor Queens Park Rangers en Burton Albion.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.