Terug

Volg Vandaag Inside

El Hamdaoui blij met eredivisiedoelpunt

El Hamdaoui blij met eredivisiedoelpunt

27 jan 2019, 00:13

ROTTERDAM (ANP) - Het was voor Mounir El Hamdaoui een poosje geleden dat hij een doelpunt maakte in de eredivisie. Namens AZ scoorde hij op 21 november 2015 tegen sc Heerenveen voor het laatst. ,,Mijn laatste doelpunt was voor Al-Taawoun tegen Al Ahli in Saoedi-Arabië, twee jaar geleden. Dus het werd wel tijd", zei de 34-jarige Marokkaan bij FOX Sports. Dankzij zijn assist bij de 1-0 van Luigi Bruins en zijn doelpunt won Excelsior met 2-0 van De Graafschap.

,,Ik ben vooral blij met het doelpunt vanwege het belang ervan", zei El Hamdaoui. ,,We hadden de drie punten nodig. Het is mooi dat ik belangrijk kon zijn voor het team." Dankzij de zege hebben de Rotterdammers weer een marge van vier punten op de ploeg uit Doetinchem die laatste blijft in de eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.