Terug

Volg Vandaag Inside

El Ghazi plaatst zich met Aston Villa voor finale League Cup

El Ghazi plaatst zich met Aston Villa voor finale League Cup

28 jan 2020, 23:49

Aston Villa staat in de finale van de League Cup. Invaller Trezeguet maakte in de thuiswedstrijd tegen Leicester City in blessuretijd het winnende doelpunt: 2-1. Het eerste duel tussen de twee clubs was in 1-1 geëindigd.

De Nederlander Anwar El Ghazi had een basisplaats bij Aston Villa. De oud-Ajacied werd in de 77e minuut gewisseld, voor Trezeguet.

Aston Villa kwam in de 12e minuut op voorsprong via middenvelder Matt Targett. De Nigeriaan Kelechi Iheanacho bracht Leicester na rust langszij.

Na het laatste fluitsignaal bestormden de fans van Aston Villa het veld om een groot feest te vieren met de spelers. Vorig seizoen promoveerde Aston Villa naar het hoogste niveau in Engeland.

In de finale is Manchester City of Manchester United de tegenstander. Manchester City, dat de League Cup vorig seizoen won, zette United in het eerste duel met 3-1 aan de kant. De return is woensdag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.