Terug

Volg Vandaag Inside

'El Ghazi is een uitstekend alternatief voor Gakpo'

'El Ghazi is een uitstekend alternatief voor Gakpo'

28 dec 2022, 12:04

Arnold Bruggink vindt dat PSV goede zaken heeft gedaan door Cody Gakpo te verkopen aan Liverpool, zo vertelt de analist bij ESPN. De oud-middenvelder is van mening dat dit het juiste moment is om Gakpo te verkopen.

"Dit is het juiste moment", begint Bruggink. "Hoewel het technisch directeur John de Jong zijn kop kostte, heeft PSV er goed aan gedaan om hem niet afgelopen zomer te verkopen. Nu heeft hij een goed WK gespeeld en is hij er zelf ook klaar voor", aldus de oud-speler van PSV, die vindt dat de Brabantse club de vervanger voor Gakpo al in huis heeft.

"Ze hielden er al rekening mee dat Gakpo zou vertrekken deze winter. Ik denk dat El Ghazi zijn positie zal overnemen. Vanaf de linkerkant is hij een uitstekend alternatief is", concludeert Bruggink.

El Ghazi kwam afgelopen zomer over van Aston Villa. De 27-jarige aanvaller wist drie keer te scoren in acht Eredivisieduels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.