Terug

Volg Vandaag Inside

El Ghazi helpt Aston Villa met twee goals aan overwinning

El Ghazi helpt Aston Villa met twee goals aan overwinning

20 dec 2020, 23:15

Sam Allardyce heeft als nieuwe trainer van West Bromwich Albion gedebuteerd met een flinke nederlaag. De nummer 19 van de ranglijst verloor op eigen veld met 3-0 van Aston Villa.

Oud-Ajacied Anwar El Ghazi maakte in de 5e minuut het openingsdoelpunt. Bertrand Traoré, eveneens oud-speler van Ajax, besliste het duel in de 84e minuut. El Ghazi benutte daarna ook nog een strafschop. De thuisclub moest vanaf de 36e minuut met tien man verder na de rode kaart voor aanvoerder Jake Livermore.

Allardyce, in de Britse media ook wel 'Big Sam' genoemd, werd afgelopen woensdag aangesteld als opvolger van de ontslagen Kroaat Slaven Bilic. De 66-jarige Brit heeft een contract voor anderhalf seizoen getekend. Zijn belangrijkste opdracht is West Bromwich in de Premier League te houden.

Allardyce fungeerde in 2016 korte tijd als bondscoach van Engeland. Hij vertrok al snel, na in opspraak te zijn geraakt wegens mogelijke betrokkenheid bij dubieuze transfertransacties.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.