Terug

Volg Vandaag Inside

El Ghazi doet open sollicitatie bij Ajax: 'Volgend seizoen een jaartje, waarom niet?'

5 mrt 2024, 09:48

Anwar El Ghazi vertelt in gesprek met Ajax Showtime dat hij graag weer bij Ajax wil spelen. De aanvaller denkt dat zijn ervaring van waarde kan zijn in de fase waar de club zich momenteel in bevindt.

“Ik heb aangegeven dat ik heel graag bij Ajax wil spelen”, begint El Ghazi, die tussen 2013 en 2016 voor de Amsterdammers uitkwam. “Het klopt helaas niet dat ik in januari heb gezegd dat ik gratis voor de club wil spelen, want ik kan niet eens spelen tot 1 juli (vanwege een rechtszaak met FSV Mainz 05, red). Maar eventueel volgend seizoen een jaartje, waarom niet? Ik denk dat ik zeker van waarde kan zijn met mijn ervaring en mijn kwaliteiten. Zeker voor de fase waarin de club nu zit, dus ja, wie weet? Ik zou het zelf zeker zien zitten.”

El Ghazi vertelt dat je in het voetbal vaak te maken hebt met ups en downs, maar dat de situatie waar Ajax zich in bevindt wel een ‘hele erg down’ is. “Dat is pijnlijk om te zien. Ik denk dat het probleem ligt bij spelers die ingekocht zijn zonder dat er gekeken is of het Ajax-spelers zijn of dat zij passen binnen een bepaalde manier van spelen.”

De voormalig Ajacied heeft dan ook het gevoel dat het voor nieuwe spelers erg lastig is om zich aan te passen bij de Amsterdammers. "Als er zoveel nieuwe spelers komen, is het ook heel moeilijk om jezelf aan te passen en om je thuis te voelen. Je moet gewoon presteren. Als je niet wordt gehaald door een trainer en je past niet in de manier van spelen, is het vrij lastig."

Johan Derksen vertelde onlangs in Vandaag Inside dat hij het fatsoenlijk zou vinden als Ajax aan alle seizoenskaarthouders de helft terugbetaalt. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.