Terug

Volg Vandaag Inside

El Ghazi: ‘Dit is PSV-onwaardig, iedereen moet in de spiegel kijken’

El Ghazi: ‘Dit is PSV-onwaardig, iedereen moet in de spiegel kijken’

24 jan 2023, 21:20

Anwar El Ghazi maakte dinsdag excuses aan de fans van PSV die de lange reis naar Emmen maakten. De Eindhovenaren verloren met 1-0 bij de degradatiekandidaat. "We hebben collectief gefaald, dit was PSV-onwaardig", zei de aanvaller tegen ESPN.

"Iedereen bij ons moet in spiegel kijken. Dit mag niet als PSV zijnde, ongelooflijk", vervolgde El Ghazi, die ook kritisch op zichzelf was. De voormalig speler van Ajax scoorde in oktober voor het laatst in de Eredivisie. "Ik kom veel in scoringspositie, dat is goed. Als alles mee zat, had ik de voorbije wedstrijden wel vier of vijf keer kunnen scoren. Ik heb veel kansen gemist. Dat moet snel beter gaan. Ik word afgerekend op mijn doelpunten. Maar ik doe keihard mijn best. Ik probeer positief te blijven, ongeacht de situatie."

PSV wist slechts één van de vijf laatste competitiewedstrijden te winnen en staat voorlopig op de derde plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.