Terug

Volg Vandaag Inside

'El Ghazi bijna rond met Premier League-club'

'El Ghazi bijna rond met Premier League-club'

12 jan 2022, 15:35

Anwar El Ghazi vertrekt zo goed als zeker richting Liverpool. De Oranje-international zal waarschijnlijk vandaag een contract tekenen bij Everton, dat meldt de doorgaans betrouwbare Fabrizio Romano.

Door de komst van Phillipe Coutinho naar Birmingham lijkt er weinig plek voor El Ghazi in de selectie. De aanvaller wil graag aan spelen toekomen en vertrekt daarom naar Everton. De oud-Ajacied speelde dit seizoen negen Premier League-duels en wist daarin één keer te scoren. Everton-verdediger Lucas Digne lijkt op zijn beurt naar Aston Villa te vertrekken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.